Cobblestone GPS tracker - sort

Cobblestone GPS tracker Sort
Cobblestone GPS tracker Sort
Cobblestone GPS tracker Sort
Cobblestone GPS tracker Sort
Cobblestone GPS tracker Sort
Cobblestone GPS tracker Sort
Varianter

Vælg farve
Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 995,00 kr.
Om produktet
Varenummer: 1759289

Cobblestone GPS Tracker Universal er en enhed der registrerer sin position ved hjælp af satellitkommunikation

Sender sin position,  så man kan spore det den er monteret på. 

Føres i farverne Sort eller Hvid

Ingen abonnementer eller andre skjulte omkostninger

Indbygget SIM med gratis data i trackerens levetid

Op til 4 års batterilevetid med 1 sporing om dagen

5 forskellige sporingsprofiler til mange forskellige behov.

Gratis apps til iOS, Android og på app.cphtrackers.com Hvad er en GPS-tracker? En GPS-tracker er en enhed, der "registrerer" sin position ved hjælp af satellitkommunikation - den sender sin position til dig, så du kan spore, hvad du har monteret enheden på. Den kan bruges til biler, både, motorcykler, industrielt udstyr og meget mere. 

Cobblestone GPS tracker er en uafhængig sporingsenhed. Dette betyder at enheden fungerer uafhængigt med de indstillinger som brugeren har givet den. For eksempel, hvis brugeren har indstillet enheden til "24 timer", sender den en position hver 24. time, indtil den modtager nye instruktioner. Fordelen ved dette er, at enheden fortsætter med at gøre som anført uden at den behøver at få besked igen og igen. 

Cobblestone leveres med fem forskellige standard trackingprofiler: 

 1. Konstant: Enheden sender en position hvert 10. minut. 

 2. Live-Tracking: Enheden sender en position når den flyttes, hvert 15. minut under bevægelse og 15 minutter efter den sidste bevægelse. 

 3. Efter flytning: Enheden sender en position en time efter den sidste flytning. 

 4. 24 timer: Enheden sender en position en gang om dagen. 

 5. 7 dage: Enheden sender en position om ugen. Aktivering 

Det tager mindre end et minut at aktivere en Cobblestone. Enhedens-ID indtastes via appen eller internettet. Derefter gives enheden et navn, og der vælges en standardprofil. Derefter skal enheden rystes kraftigt i 8 sekunder inden den er klar. 

Specifikationer Batterilevetid 4 år med et track/dag * Abonnement 0 DKK/måned Maks. spor 4000 Dækning EU, Norge og Schweiz Mål 6,4 x 6,4 x 2,3 cm Vægt 88 g Vandtæt Ja, IP67 Batterikapacitet 4400 mAh Batteritype LiSOCl2 (lithiumthionylchlorid) Trådløs forbindelse GSM / GPRS 850/900/1800/1900 Mhz GNSS-modtager GPS, GLONASS, Galileo Indbygget SIM Ja, med gratis data Genopladelig Nej * Op til 10 år med et track/uge. Batteriets levetid er kun et udtryk for forventet levetid og afhænger helt af brug og eksterne faktorer, såsom transmission og temperaturforhold.


Cobblestone GPS Tracker Universal er en enhed der registrerer sin position ved hjælp af satellitkommunikation - den sender sin position til dig så du kan spore hvad det du har monteret enheden på. Føres i farverne Sort eller Hvid

 • Ingen abonnementer eller andre skjulte omkostninger
 • Indbygget SIM med gratis data i trackerens levetid
 • Op til 4 års batterilevetid med 1 sporing om dagen
 • 5 forskellige sporingsprofiler til mange forskellige behov
 • Gratis apps til iOS, Android og på app.cphtrackers.com Hvad er en GPS-tracker? En GPS-tracker er en enhed, der "registrerer" sin position ved hjælp af satellitkommunikation - den sender sin position til dig, så du kan spore, hvad du har monteret enheden på. Den kan bruges til biler, både, motorcykler, industrielt udstyr og meget mere. Cobblestone GPS tracker er en uafhængig sporingsenhed. Dette betyder at enheden fungerer uafhængigt med de indstillinger som brugeren har givet den. For eksempel, hvis brugeren har indstillet enheden til "24 timer", sender den en position hver 24. time, indtil den modtager nye instruktioner. Fordelen ved dette er, at enheden fortsætter med at gøre som anført uden at den behøver at få besked igen og igen. Cobblestone leveres med fem forskellige standard trackingprofiler:
 1. Konstant: Enheden sender en position hvert 10. minut.
 2. Live-Tracking: Enheden sender en position når den flyttes, hvert 15. minut under bevægelse og 15 minutter efter den sidste bevægelse.
 3. Efter flytning: Enheden sender en position en time efter den sidste flytning.
 4. 24 timer: Enheden sender en position en gang om dagen.
 5. 7 dage: Enheden sender en position om ugen. Aktivering Det tager mindre end et minut at aktivere en Cobblestone. Enhedens-ID indtastes via appen eller internettet. Derefter gives enheden et navn, og der vælges en standardprofil. Derefter skal enheden rystes kraftigt i 8 sekunder inden den er klar. Specifikationer Batterilevetid 4 år med et track/dag * Abonnement 0 DKK/måned Maks. spor 4000 Dækning EU, Norge og Schweiz Mål 6,4 x 6,4 x 2,3 cm Vægt 88 g Vandtæt Ja, IP67 Batterikapacitet 4400 mAh Batteritype LiSOCl2 (lithiumthionylchlorid) Trådløs forbindelse GSM / GPRS 850/900/1800/1900 Mhz GNSS-modtager GPS, GLONASS, Galileo Indbygget SIM Ja, med gratis data Genopladelig Nej
 • Op til 10 år med et track/uge. Batteriets levetid er kun et udtryk for forventet levetid og afhænger helt af brug og eksterne faktorer, såsom transmission og temperaturforhold.

Læs mere Læs mindre