HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Medium, kylling

Canine Mature Medium Chicken 12 kg 12 kg
Canine Mature Medium Chicken 12 kg
Canine Mature Medium Chicken 12 kg
Kun i butik

Totalpris 659,95 kr.
Om produktet
  • 1 stk  = 12 kg
  • 30 stk  = 1 palle
Varenummer: 878758

12 kg foder fra Hills med lam og ris. Hills Mature Adult 7+ er sammensat til at styrke fordøjelsen og bevare hundens bevægelighed. Foderet har klinisk dokumenterede antioxydanter og letfordøjelige ingredienser som lam.

Glucosamin hjælper med at bevare sunde led og fremmer ledbevægeligheden. Taurin medvirker til en sund hjertefunktion. Zink giver en sund hud og pels.

Fordele ved Canine Mature Adult 7+ Lam i en høj kvalitet sikrer hunden en let og sund fordøjelse. Tilsat Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer for for en blank pels og sundere hund. Foderet styrker led og bevægeligheden med glukosamin og chrondroitin fra naturlige kilder. Hundefoderet fra Hills er fremstillet af velsmagende ingredienser i høj kvalitet.


Lækkert foder med kylling til ældre hunde, som støtter energiniveauet og sunde vitale organer. Med omega-6 og E-vitamin for en flot pels og afbalancerede mineraler for sundt hjerte, nyrer og blære.

Når din hund bliver ældre, har den brug for at foder som kan støtte de behov som opstår hos senior hunde. HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult hundefoder med kylling støtter energiniveauet og vitale organer hos ældre hunde. Sammensat med omega-6 fedtsyrer og E-vitamin for en flot pels og afbalancerede mineraler for et sundt hjerte, nyrer og blære. Specielt fremstillet til at give din ældre hund en god oplevelse ved alle måltider med en udsøgt smag, samt den rette balance af næringsstoffer. HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ indeholder den rette balance af næringsstoffer, for at hjælpe din hund til et langt og godt liv. Der er mere at holde af ved HILL’S Science Plans nye udseende. Nogle af vores produkter har også fået nye navne, nye foderpilleformer og nye opskrifter.

● Nyt frisk udseende kommer snart!
● Dette tørfoder til hunde støtter energi niveauet, immunitet & sunde organer hos ældre hunde over 7 år
● ▸Fremstillet med protein af høj kvalitet for at støtte muskelmassen
● Hundemad med en speciel blanding af ingredienser som støtter energiog aktivitetsniveauet
● Indeholder afbalancerede mineraler for sundt hjerte & nyrer
● Fremstillet med ingredienser af høj kvalitet
● Anbefalet af dyrlæger

Læs mere Læs mindre