Indlægssål, AirFlow 3,5-4 mm 38-39½

Indlægssål, AirFlow  3,5-4 mm
Indlægssål, AirFlow  3,5-4 mm
Indlægssål, AirFlow  3,5-4 mm
Indlægssål, AirFlow  3,5-4 mm
Indlægssål, AirFlow  3,5-4 mm
Varianter
Kun i butik

Vælg
Totalpris 349,00 kr.
Om produktet
  • 100 stk  = 15 kg
Varenummer: 1767401

Air-Flow er en helt unik indlægssål med indbyggede luftpuder til at give dynamisk stødabsorbering og aflastning for hele kroppen og til at tilpasse støtten til din specifikke fod.

Stødabsorberende sål til daglig stødabsorbering og støtte af hele foden. Air-Flow sikrer optimal dæmpning uanset skovalg.. Air-Flow har en utrolig holdbar luftpude indbygget i hælområdet, som modtager og dæmper din kropsvægt ved belastningen af ​​hvert skridt. Luftpuden i hælen har små kanaler, der yderligere leder en del af luften til sålens anden luftpude under den buede fod. Den hule fods luftpude er smart konstrueret med tre forskellige størrelser luftkamre. Et stort i midten, hvor foden er højest og to mindre kamre, på hver side af det større kammer, hvor foden flugter med foden. Alt sammen for at give den perfekte aflastning, som ellers kun kan opnås, hvis man laver formstøbte såler.

Konstruktionen i hulfoden kan føles usædvanlig i starten, især hvis man ikke er vant til såler med hulfodskonstruktion. Det kan betyde, at muskler og sener, der har været inaktive i længere tid, kan begynde at arbejde igen. Det er derfor godt, hvis du gradvist bruger sålerne, indtil du vænner dig til dem. I første omgang kan det være nok kun at bruge sålen en eller et par timer om dagen, for gradvist at øge brugen. Når du har vænnet dig til det, kan du bruge sålerne til alle mulige aktiviteter.  

Den mest almindelige sål i dag har en statisk stødabsorbering. Du sætter din fod på sålen, og det, der bevæger sig, er din fod. Med Air-Flow sålen får du en helt anden oplevelse, med sin dynamik i luftpuderne giver den dig et skub fremad ved hvert skridt og giver en følelse af massage og aktivitet under foden. Det er her din fod og sål interagerer med hinanden.

Air-Flows teknologi er bygget på stødabsorberende PU, for at give stødabsorbering over hele sålens overflade. Omkring hælen og mellemfoden sidder en ekstra hård skal lavet af Hytrel®, for at give ekstra støtte til hælen og øge stabiliteten i sålen. Sålen har desuden ekstra stødabsorbering over forfoden ved hjælp af det ekstremt stødabsorberende materiale Poron®.

Air-Flow 3.5 er kun 3,5 mm tynd og fungerer fantastisk i de fleste typer sko. Til træningssko, støvler og støvler, hvor der er en udtagelig indersål til udskiftning, er der en lidt kraftigere Air-Flow på 4,5 mm.
Air-Flow 3.5 fås i 5 størrelser (38-39.5, 40-41.5, 42-43.5, 44-45.5, 46-47.5) og kan klippes med en skarp saks foran på sålen for at give en perfekt pasform. Dette gøres nemmest ved at tage den eksisterende sål ud af skoene, for at bruge som skabelon når du klipper.


Læs mere Læs mindre