Mike Hammer Woman Merionould underbukser - str. M

Mike Hammer Woman Merionould underbukser
Mike Hammer Woman Merionould underbukser
Mike Hammer Woman Merionould underbukser
Varianter

Vælg str.
Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 349,95 kr.
Om produktet
  • 100 stk  = 13 kg
Varenummer: 1763253

MH Woman Merinould undertøj er meget holdbar helårs-baselayer af høj kvalitet, der hverken kradser eller klør. De superfine fibre er næsten silkebløde, og derudover har merinould mange kvaliteter som gør den til et oplagt valg, når du skal på jagt eller eventyr i naturen. Merinould har høj isoleringsevne, er åndbar, fugttransporterede samt naturligt antibakteriel og lugtafvisende.

MH Merinould undertøj er designet med få syninger og med en pasform, der sidder tæt uden af stramme, så du får det optimale ud af isoleringsevnen og forbliver varm og tør. Vi har tilført ulden 20% polyamid for at sikre slidstyrke, holdbarhed og vaskbarhed. 

Og så kan sættet selvfølgelig vaskes i vaskemaskinen ved 30°

1. Naturlig isolering: Merino uld er kendt for sin evne til at isolere mod både varme og kulde, hvilket betyder, at det er perfekt til brug året rundt. Det kan holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Desuden er uld et af de få materialer, der også isolerer selvom det er blevet vådt.

2. Blødhed: Merino uld er ekstremt blød og behagelig at have på. Det er ikke groft eller kradsende som mange andre typer uld.

3. Åndbarhed: Merino uld er naturligt åndbart og kan absorbere fugt uden at føles vådt eller tungt. Det betyder, at det er en god mulighed til aktiviteter som løb eller vandreture, da det holder dig, tør og behagelig.

4. Holdbarhed: Merino uld er også kendt for at være meget holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Det kan holde sin form og kvalitet i årevis, hvilket gør det til en god investering.

5. Naturligt lugtafvisende: Merino uld er kendt for at være naturligt lugtafvisende, hvilket betyder, at det ikke vil begynde at lugte, selvom det bliver svedigt. Det betyder, at du kan bruge det i længere tid mellem vask.

Mulesing Free Merinould 

Vi anvender udelukkende "mulesing free" merinould. "Mulesing" er en metode til at undgå, at der går mider i fårepels. Metoden giver store gener for fåret, og derfor undgår vi leverandører, hvor denne metode anvendes.

Merinould er meget fin uld fra merinofår. Ved at bruge ekstra lange fibre sikrer vi, at ulden bliver ekstra blød og fin. 

Materialer

80% Merinould og 20% polyamid


Læs mere Læs mindre