Tørvestrøelse - 280 ltr

Tørvestrøelse
Tørvestrøelse
Tørvestrøelse
Klubpris
1.949,25
Alm. pris 2.024,10

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Klubpris 1.949,25 kr.
Totalpris 2.024,10 kr.
Om produktet
  • 1 stk  = 35 kg
  • 15 stk  = 1 palle
Varenummer: 235166

Levering:
Håndterings- og pallegebyr tilgår ved onlinekøb og levering
Click & collect:
Henter du varen i fysisk butik, betaler du ikke for håndtering af pallen. Hvis du ønsker at tage pallen med, koster dette 150 kr. pr. palle

1 PAL375kr. pr. palle
2 PAL275 kr. pr. palle
3 PAL225 kr. pr. palle
6 PAL200 kr. pr. palle
12 PAL175 kr. pr. palle

Tørv er det samme som spagnum og udvindes i moseområder. Tørvestrøelse har en fantastisk evne til at absorbere væske, faktisk 10 gange dens egen vægt, og er særlig velegnet som stabilt underlag – dels pga. evnen til at binde ammoniak og gasser, dels fordi den lave PH-værdi giver et ugunstigt miljø for bakterier. Tørvestrøelse støver ikke og er derfor særdeles velegnet til heste med luftvejsproblemer! Tørvestrøelse leveres i sække à ca. 280 L. *Bemærk - Sælges kun i hele paller á 15 stk. online. Ved køb af mindre antal henvises til vores fysiske butikker.

Kvalitet
Tørv er det samme som spagnum og udvindes i moseområder. Tørvestrøelse har en fantastisk evne til at absorbere væske, faktisk 10 gange dens egen vægt, og er særlig velegnet som stabilt underlag – dels pga. evnen til at binde ammoniak og gasser, dels fordi den lave PH-værdi giver et ugunstigt miljø for bakterier. Tørvestrøelse støver ikke og er derfor særdeles velegnet til heste med luftvejsproblemer!

OBS:
Anvendelse af tørvestrøelse, som ikke er SPF-SUS godkendt, frarådes på det kraftigste i svinebesætninger.
Flere svinebesætninger undersøges p.t. for tilfælde af tuberkulinlignende forandringer, dog uden registrering af sygdom.
Anvendelse til heste medfører ikke sygdom hos heste.


Anbefales
Hest
Fjerkræ
Læs mere Læs mindre