Stalosan B (Green) - 15 kg

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 159,95 kr.
Om produktet
Indhold
Dosering
  • 1 stk  = 15 kg
  • 66 stk  = 1 palle
Varenummer: 254116

Håndteringslogo OBS: Ved køb af denne vare tilgår et håndteringsgebyr på 190 kr.

Pulverhygiejnemiddel, som kan anvendes i økologiske husdyrsproduktioner. Giver vedvarende smittebeskyttelse og forbedrer staldmiljøet. Sammensat af specielle aktivstoffer, som efterligner den veldokumenterede effekt af Stalosan F. Højt indhold af syremineraler (pH=3), som nedbryder ammoniak og styrker dyrenes forsvar mod infektioner.


Tilladt til økologi
Anbefales
Får
Fjerkræ
Gris
Hest
Kvæg
Læs mere Læs mindre

Holdbarhed: 24 måneder.

Læs mere Læs mindre

Gris:
I tilfælde af øget risiko for smittespredning under stressende forhold som f.eks. ved nye dyr, før fødsler, nyt personale, pludselige ændringer i dyrenes nærmiljø (f.eks. et sprængt vandrør) bør Stalosan® B (Green) bruges en gang dagligt i 3-8 dage alt efter behov.
Herefter er det vigtigt at vende tilbage til at bruge Stalosan® B (Green) en gang om ugen. Når Stalosan® B (Green) bruges ud over normaldoseringen, kan man ofte målrette det til de kritiske områder f.eks. fugtige steder og kanter, hvor der sker foderspild osv.

Kvæg:
Liggeområder/sengebåse: Anvendes dagligt eller oftest muligt med 50-100 g/m² så jævnt som muligt i yverområdet/bagerste del af lejet.
Kalvebokse/enkeltbokse/kalvehytter: Anvendes ugentligt med 100 g/m² så jævnt som muligt oven på strøelsen. Anvend ekstra Stalosan gerne dagligt på områder med synlig gødning for at reducere smitterisikoen. 
Fælles bokse/større kalve over 3 måneder: For optimal smittebeskyttelse mod skadelige miljøbakterier anbefales en ugentlig behandling af strøelsesmåtten.

Fjerkræ:
Oven på strøelsen en gang om ugen med speciel fokus på fugtig eller nedbrudt strøelse under drikke- og foderlinjerne. Kan anvendes ugentligt i redekasserne.

Heste:
50-100 g/m² ugentligt oven på strøelsen i hele boksen med speciel fokus på hjørner, hvor der er mere fugt.

Får:
50 g/m² ugentligt oven på strøelsen, som er under tag, specielt i læmmeperioden.

Mink:
En håndfuld ugentligt oven på strøelsen i redekasserne med speciel fokus på tiden inden hvalpene fødes og perioden efterfølgende, hvor hvalpene dier.

Læs mere Læs mindre