Tørvestrøelse - 280 ltr 280 l

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 1.649,25 kr.
Om produktet
  • 1 stk  = 35 kg
  • 15 stk  = 1 palle
Varenummer: 235166

OBS: Håndteringsgebyr
1 PAL - 375 kr./pal
2 PAL - 275 kr./pal
3 PAL - 225 kr./pal
6 PAL - 200 kr./pal

Tørv er det samme som spagnum og udvindes i moseområder. Tørvestrøelse har en fantastisk evne til at absorbere væske, faktisk 10 gange dens egen vægt, og er særlig velegnet som stabilt underlag – dels pga. evnen til at binde ammoniak og gasser, dels fordi den lave PH-værdi giver et ugunstigt miljø for bakterier. Tørvestrøelse støver ikke og er derfor særdeles velegnet til heste med luftvejsproblemer! Tørvestrøelse leveres i sække à ca. 280 L. *Bemærk - Sælges kun i hele paller á 15 stk. online. Ved køb af mindre antal henvises til vores fysiske butikker.

Kvalitet
Tørv er det samme som spagnum og udvindes i moseområder. Tørvestrøelse har en fantastisk evne til at absorbere væske, faktisk 10 gange dens egen vægt, og er særlig velegnet som stabilt underlag – dels pga. evnen til at binde ammoniak og gasser, dels fordi den lave PH-værdi giver et ugunstigt miljø for bakterier. Tørvestrøelse støver ikke og er derfor særdeles velegnet til heste med luftvejsproblemer!

OBS:
Anvendelse af tørvestrøelse, som ikke er SPF-SUS godkendt, frarådes på det kraftigste i svinebesætninger.
Flere svinebesætninger undersøges p.t. for tilfælde af tuberkulinlignende forandringer, dog uden registrering af sygdom.
Anvendelse til heste medfører ikke sygdom hos heste.


Anbefales
Hest
Fjerkræ
Læs mere Læs mindre