Op til 28% på forsikring af dyrene, bilen og resten af livet på landet

Det skal ikke koste en bondegård at passe på sine dyr. Derfor tilbyder Tryg gode forsikringer med op til 28% rabat til kunder hos Land & Fritid. Få et forsikringstilbud af Tryg og modtag rabat i form af et gavekort på 300 kr. til Land & Fritid. Vær opmærksom på, at denne særlige gave kun gælder for nye kunder, der endnu ikke er tilknyttet TRYG, og som ikke allerede har en anden samarbejdsaftale med dem. Du modtager gavekortet efter modtaget tilbud. Udfyld formularen her på siden, så kontakter Tryg dig for at lave et tilbud med op til 28% rabat.

 

Få mulighed for bonus

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, som er Trygs største aktionær og står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for at få udbetalt bonus, typisk 5-8 % af den samlede pris for dine forsikringer året før.

 

 Attraktive priser og dækninger på privatforsikringer hos Tryg


Som medlem af Klub Land & Fritid får du fx en alarm med din indboforsikring og en rottespærre med husforsikringens superpakke. Samtidig får du op til 28% rabat på dine forsikringer.

Tryg forsikringer som landbokunde hos
Land & Fritid


Som medlem af Klub Land & Fritid og indehaver af et nedlagt landbrug, kan vi tilbyde dig en række ekstra fordele og gode tilbud, når du er kunde i Tryg.

Tryg forsikringer som landbrugskunde hos DLG


Som landbrugskunde hos Tryg gennem DLG kan vi tilbyde dig en række fordele.